Za bolje iskustvo promijenite svoj preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
Pripremite automobil za prodaju

Pripremite automobil za prodaju

Kada svoj automobil prodajete privatno, pobrinite se da uredite automobil tako da bude što atraktivniji. Koristite ove smjernice:

  • Započnite temeljitim čišćenjem automobila. Operite i ispolirajte voskom vanjsku površinu, uklonite sav nered u unutrašnjosti i prtljažniku, usisajte i obrišite sve unutarnje površine te očistite sve prozore. To možete prepustiti stručnjacima u auto praonici i sebi uštediti vrijeme.
  • Zamijenite pregorjele sijalice ili osigurače i dolijte sve tekućine do preporučene razine.
  • Nabavite izvješće o povijesti vozila koje ćete predstaviti potencijalnim kupcima; ovo osigurava vjerodostojnost i gradi povjerenje.
  • Ako imate detaljnu evidenciju o kontrolama i pregledima, pripremite kopije s detaljima (s računima za usluge) za buduće kupce. To pokazuje da ste redovno održavali i sugerira da prodajete pouzdano vozilo.
  • Mnogi kupci će htjeti pregledati vaš automobil kod mehaničara po njihovom izboru. Najbolje da vaš mehaničar pregleda automobil prije objavljivanja oglasa kako bi izbjegli potencijalna iznenađenja tijekom prodaje.

 
Također, vaš automobil možete dati na pregled u nezavisni servis. Te tvrtke pregledavaju vaš automobil kod vaše kuće ili u njihovom prostoru i neovisno provjeravaju opis i općenito stanje automobila.

Tražite najjednostavniji i najbrži način prodaje vašeg automobila? Objavite besplatan auto oglas na Etoje.hr.

ostavite svoj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh