Za bolje iskustvo promijenite svoj preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.

Partner Program

Kako Partner Program radi?

Ukratko, za svakog korisnika kojeg nam preporučite a on kupi proizvod, uslugu ili oglasni paket, vi ćete dobiti 20% provizije. Nakon što prijeđete isplatni prag od 2.000,00 kn, provizija će biti isplaćena: (1.) za fizičke osobe na vaš račun kroz Ugovor o djelu, (2.) za pravne osobe kroz ispostavljeni račun za posredničke usluge. Također, ukoliko ne pređete isplatni prag od 2.000,00 kn, na vaš zahtjev, mi ćemo poslati na vašu email adresu kupon sa 50% popusta za odabrani proizvod ili uslugu kojeg možete iskoristiti za vašu slijedeću kupovinu na Etoje Oglasniku. Nakon što iskoristite kupon, on postaje nevažeći.

Naš ste Partner ili to želite postati?

Ukoliko ste postojeći Partner, molimo da se prijavite kako biste pristupili vašoj nadzornoj ploči Partner Programa. Ukoliko niste naš Partner ali to želite postati, trebate se registrirati kao Partner.

Vi trenutno niste prijavljeni u Etoje Oglasnik

Da biste se uopće mogli registrirati kao Partner, trebate biti registrirani korisnik Etoje Oglasnika i prijavljeni/logirani u EtojeOglasnik. Prijavite se u Etoje Oglasnik a zatim se vratite ovdje.

Partner Program

Prijava

Registracija

Vrh