Za bolje iskustvo promijenite svoj preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.

Partner Program – Uvjeti i odredbe

Uvjeti korištenja Etoje Oglasnik Partner Programa

Suglasnost

Registracijom za partnera u Etoje Oglasnik Partner Programu (“Partner Program”) vi pristajete pridržavati se sljedećih uvjeta i odredbi (“Uvjeti korištenja partner programa”).

Etoje Oglasnik zadržava pravo povremeno ažurirati i mijenjati Uvjete korištenja partner programa bez najave. Sve nove značajke koje povećavaju ili poboljšavaju trenutni Partner Program, uključujući izdavanje novih alata i resursa, podliježu Uvjetima korištenja partner programa. Daljnja uporaba Partner Programa nakon bilo kakvih promjena predstavljat će vaš pristanak na takve promjene.

Kršenje bilo kojeg od ispod navedenih uvjeta korištenja partner programa rezultirat će ukidanjem vašeg računa i oduzimanjem svih nepodmirenih provizija partnera zarađenih tijekom kršenja. Pristajete na korištenje Partner Programa na vlastiti rizik.

 

Uvjeti računa

 • Morate biti stariji od 18 godina da biste bili dio ovog programa.
 • Da biste postali Partner vi morate živjeti u Hrvatskoj.
 • Trebate biti čovjek. Računi registrirani “botovima” ili drugim automatiziranim metodama nisu dopušteni.
 • Morate navesti svoje puno ime i prezime, valjanu email adresu i sve ostale potrebne podatke kako biste dovršili postupak registracije. Podaci ne mogu biti različiti od registriranih podataka u Etoje Oglasniku.
 • Vaše podatke za prijavu može koristiti samo jedna osoba – nije dozvoljeno korištenje vaših podataka za prijavu za više osoba.
 • Odgovorni ste za održavanje sigurnosti svog računa i lozinke. Etoje Oglasnik ne može i neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak ili štetu zbog vašeg nepridržavanja ove sigurnosne obveze.
 • Odgovorni ste za sav objavljeni Sadržaj i aktivnosti koje se odvijaju na vašem računu.
 • Jedna fizička ili pravna osoba ne može imati više od jednog računa.
 • Ne možete koristiti Partner Program u ilegalne ili neovlaštene svrhe. Korištenjem Usluge ne smijete kršiti nijedan zakon u vašoj nadležnosti (uključujući, ali ne ograničavajući se na zakone o autorskim pravima).
 • Ne možete koristiti Partner Program za zaradu kroz kupovinu proizvoda i usluga putem vlastitog računa.

 

Poveznice/grafika na vašoj stranici, u vašim email porukama, ili drugom obliku komunikacije

Nakon što se registrirate za Partner Program, dodijelit će vam se jedinstveni Partner kod. Dopušteno je postavljati poveznice, bannere ili drugu grafiku koju mi pružamo uz vaš Partner kod na vašu web stranicu, u vaše email poruke ili u drugu komunikaciju. Pružit ćemo vam smjernice, stilove poveznica i grafičke radove koje ćete koristiti u povezivanju s Etoje Oglasnikom. Dizajn grafičkih radova mi možemo promijeniti u bilo kojem trenutku bez najave, ali nećemo promijeniti dimenzije slika bez odgovarajuće najave.

Da bismo omogućili precizno praćenje, izvještavanje i obračun naknade za preporuku, pružit ćemo vam posebne formate poveznica koje će se koristiti u svim poveznicama između vaše web stranice i Etoje Oglasnika. Vi se trebate pobrinuti da svaka od poveznica između vaše web stranice i Etoje Oglasnika pravilno koristi takve posebne formate poveznica. Poveznice do Etoje Oglasnika postavljene na vašoj web stranici sukladno ovom Sporazumu i koje pravilno koriste takve posebne formate veza nazivaju se “Posebne poveznice”. Zarađivat ćete proviziju samo za prodaju proizvoda i usluga Etoje Oglasnika koja se odvija izravno putem Posebnih poveznica; nećemo biti odgovorni za vas u slučaju bilo kakvog propusta, vašeg ili od nekoga na koga se pozivate da koristi Posebne poveznice ili ako pogrešno upišete svoj Partner kod, uključujući do te mjere da takav propust može rezultirati smanjenjem iznosa provizije koja bi vam inače bila isplaćena sukladno ovom Sporazumu.

Poveznice naših partnera trebale bi voditi na stranicu proizvoda/usluge koji se promovira.

 

Provizije za preporuke i isplata

Da bi prodaja proizvoda/usluge mogla ostvariti naknadu za preporuku, kupac mora kliknuti na posebnu poveznicu unutar vaše web stranice, email poruke ili druge komunikacije na www.etoje.hr i tijekom te sesije dovršiti narudžbu za proizvod/uslugu.

Proviziju ćemo isplatiti samo za poveznice koje naši sustavi automatski prate i izviješćuju. Nećemo isplatiti provizije ako netko kaže da je kupio ili netko kaže da je unio referalni kod ako nije praćen u našem sustavu. Mi možemo isplatiti provizije za ostvarenu prodaju samo putem pravilno formatiranih posebnih poveznica kojih su naši sustavi automatski pratili.

Zadržavamo pravo diskvalificirati provizije zarađene lažnim, nezakonitim ili pretjerano agresivnim, sumnjivim metodama prodaje ili marketinga.

Isplata provizije započinje tek kad zaradite 2.000.00 kn ili više kroz Partner program. Ako vaš partnerski račun nikada ne prijeđe isplatni prag od 2.000,00 kn, vaše provizije neće biti isplaćene. Odgovorni smo samo za isplatu provizije računima koji su prešli prag od 2.000,00 kn.

Isplata će se izvršiti na vaš račun kroz Ugovor o djelu.

Provizije možete zatražiti i u obliku kupona za popust od 50% za uslugu ili proizvod.

 

Identificiranje

Ne možete izdati nikakvo priopćenje za javnost u vezi s ovim Sporazumom ili svojim sudjelovanjem u Partner Programu; takva radnja može rezultirati vašim otkazivanjem iz Partner Programa. Osim toga, ne smijete se ni na koji način lažno predstavljati ili uljepšavati odnos između nas i vas, reći da razvijate naše proizvode, reći da ste dio Etoje Oglasnika ili izraziti ili implicirati bilo kakav odnos ili povezanost između nas i vas ili bilo koje druge osobe ili entiteta, osim što je izričito dopušteno ovim Sporazumom.

Ne možete kupiti proizvode putem partner poveznica za vlastitu upotrebu. Takve kupnje mogu rezultirati (prema našem vlastitom nahođenju) zadržavanjem provizije i/ili raskidom ovog Sporazuma.

 

Raspored isplata

Sve dok vaša trenutna partnerska zarada prelazi 2.000,00 kn, vama će se zarada isplaćivati svaki mjesec. Ako od zadnje isplate niste zaradili 2.000,00 kn, isplatit ćemo vam sljedeći mjesec nakon što prijeđete minimalni isplatni prag.

 

Definicija kupca

Korisnici koji kupuju proizvode kroz Partner Program smatrat će se našim kupcima. Sukladno tome, sva naša pravila i operativni postupci koji se odnose na narudžbe kupaca, korisničku uslugu i prodaju proizvoda odnosit će se na te kupce. Pravila i operativne postupke možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Na primjer, odredit ćemo cijene koje će se naplaćivati za proizvode/usluge koji se prodaju u okviru ovog programa u skladu s vlastitim politikama cijena. Cijene i dostupnost proizvoda/usluga mogu odstupati s vremena na vrijeme. Budući da promjene cijena mogu utjecati na proizvode/usluge koje ste naveli na svojoj web stranici, vi ne biste trebali prikazivati cijene proizvoda/usluga na svojoj web stranici. Uložit ćemo komercijalno razumne napore kako bismo prezentirali točne podatke, ali ne možemo jamčiti dostupnost ili cijenu bilo kojeg određenog proizvoda/usluge.

 

Vaše odgovornosti

Vi ćete biti jedini odgovorni za razvoj, rad i održavanje vaše web stranice i za sve materijale koji se pojavljuju na vašoj web stranici. Na primjer, bit ćete jedini odgovorni za:

 • Tehnički rad vaše web stranice i sve povezane opreme
 • Osiguravanje da prikazivanjem posebnih poveznica na vašoj web stranici ne kršite nijedan sporazum između vas i bilo koje treće strane (uključujući, bez ograničenja, bilo kakva ograničenja ili zahtjeve koje vam postavlja treća strana koja pruža usluge web hostinga za vašu web stranicu)
 • Točnost, istinitost i prikladnost materijala objavljenih na vašoj web lokaciji (uključujući, između ostalog, sve materijale povezane s proizvodima/uslugama i sve podatke koje uvrstite u posebne poveznice ili ih povežete s njima)
 • Osiguravanje da materijali objavljeni na vašoj web stranici ne krše ili povređuju prava bilo koje treće strane (uključujući, na primjer, autorska prava, zaštitne znakove, privatnost ili druga osobna ili vlasnička prava)
 • Osiguravanje da materijali objavljeni na vašoj web stranici ne budu pogrdni ili na bilo koji drugi način nezakoniti
 • Osiguravanje da vaša web stranica točno i adekvatno otkriva, bilo putem politike privatnosti ili na neki drugi način, kako prikupljate, upotrebljavate, pohranjujete i otkrivate podatke prikupljene od posjetitelja, uključujući, prema potrebi, da treće strane (uključujući oglašivače) mogu posluživati sadržaj i/ili oglase i prikupljati podatke izravno od posjetitelja i mogu postaviti ili prepoznati kolačiće u preglednicima posjetitelja.

 

Usklađenost sa zakonima

Kao uvjet za vaše sudjelovanje u Programu, suglasni ste da ćete se, dok ste sudionik Programa, pridržavati svih zakona, uredbi, pravila, propisa, naredbi, licenci, dozvola, presuda, odluka ili drugih zahtjeva bilo kojeg državnog tijela koje ima nadležnost nad vama, bilo da su ti zakoni itd. na snazi ili kasnije stupaju na snagu za vrijeme dok ste sudionik Programa. Bez ograničavanja prethodne obveze, suglasni ste da ćete se kao uvjet sudjelovanja u Programu pridržavati svih važećih zakona koji reguliraju marketinške email poruke, uključujući, bez ograničenja, sve zakone protiv neželjene pošte.

 

Trajanje sporazuma i programa

Trajanje ovog Ugovora započinje nakon što prihvatimo vašu prijavu za Program i završava kad ga raskine bilo koja strana. Vi ili mi možemo raskinuti ovaj Ugovor u bilo kojem trenutku, sa ili bez razloga, dajući drugoj strani pisanu obavijest o raskidu. Po raskidu ovog Ugovora iz bilo kojeg razloga, odmah ćete prestati koristiti i ukloniti sa svoje web stranice sve poveznice do www.etoje.hr i sve naše zaštitne znakove, logotipe, kao i sav drugi materijal koji smo vam osigurali ili smo vam dali u naše ime u skladu s ovim ili u vezi s Programom. Etoje Oglasnik zadržava pravo ukinuti Program u bilo kojem trenutku. Po završetku programa, Etoje Oglasnik isplatit će svu nepodmirenu zaradu, proviziju, stečenu iznad 2.000,00 kn.

 

Raskid

Etoje Oglasnik, po vlastitom nahođenju, ima pravo suspendirati ili ukinuti vaš račun i odbiti bilo kakvu trenutnu ili buduću upotrebu Programa ili bilo koje druge usluge Etoje Oglasnika iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme. Takvo ukidanje Usluge rezultirat će deaktiviranjem ili brisanjem vašeg Računa ili vašeg pristupa Računu, te oduzimanjem i odustajanjem od svih potencijalnih ili naknada koje su za isplatu na vašem Računu ako su zarađene prijevarom, nezakonito ili pretjerano agresivnim, upitnim metodama prodaje ili marketinga. Etoje Oglasnik zadržava pravo odbiti uslugu bilo kome iz bilo kojeg razloga u bilo koje vrijeme.

 

Odnos stranaka

Vi i mi neovisni smo poduzetnici i ništa u ovom Sporazumu neće kreirati partnerstvo, zajedničko ulaganje, agenciju, franšizu, prodajnog predstavnika ili radni odnos između stranaka. Nećete imati ovlasti davati ili prihvaćati bilo kakve ponude ili predstavljanja u naše ime. Nećete davati nikakve izjave, bilo na vašoj web stranici ili na bilo koji drugi način, koji bi u razumnoj mjeri proturječili bilo čemu u ovom odjeljku.

 

Ograničenja od odgovornosti

Nećemo biti odgovorni za neizravne, posebne ili posljedične štete (ili za bilo kakav gubitak prihoda, dobiti ili podataka) koji nastanu u vezi s ovim Sporazumom ili Programom, čak i ako smo upozoreni na mogućnost takve štete. Nadalje, naša ukupna odgovornost koja proizlazi iz ovog Sporazuma i Programa neće premašiti ukupne naknade za preporuke koje su vam isplaćene ili se isplaćuju prema ovom Sporazumu.

 

Odricanje od odgovornosti

Ne dajemo nikakva izričita ili implicitna jamstva ili izjave u vezi s Programom ili bilo kojim proizvodima/uslugama koji se prodaju putem Programa (uključujući, bez ograničenja, jamstva pogodnosti, prodajnosti, neovlaštenja ili bilo koja podrazumijevana jamstva koja proizlaze iz tijeka izvođenja, trgovanja ili trgovačke upotrebe). Uz to, ne dajemo izjavu da će funkcioniranje Etoje Oglasnika biti bez prekida ili bez pogrešaka te nećemo biti odgovorni za posljedice bilo kakvih prekida ili grešaka.

 

Neovisna istraga

SUGLASNI STE DA STE PROČITALI OVAJ SPORAZUM I PRIHVAĆATE SVE UVJETE I ODREDBE. RAZUMIJETE DA MI MOŽEMO U SVAKO VRIJEME (NEPOSREDNO ILI POSREDNO) TRAŽITI PREPORUKE KUPACA POD UVJETIMA KOJI SE MOGU RAZLIKOVATI OD SADRŽANIH U OVOM SPORAZUMU ILI RADITI NA WEB STRANICAMA KOJE SU SLIČNE ILI VAMA KONKURENTNE. VI TREBATE NEZAVISNO PROCJENITI POŽELJNOST SUDJELOVANJA U PROGRAMU A NE SE OSLANJATI NA BILO KAKVO PRIKAZIVANJE, JAMSTVO ILI IZJAVU OSIM ONOGA ŠTO JE POSTAVLJENO U OVOM SPORAZUMU.

 

Sporovi

Za bilo koji spor koji se na bilo koji način odnosi na ovaj Sporazum (uključujući bilo kakvo stvarno ili navodno kršenje ovog Sporazuma), bilo koje transakcije ili aktivnosti prema ovom Sporazumu ili vaš odnos s nama, mi možemo zatražiti pravnu zaštitu na sudu (a vi pristajete na neisključivu nadležnost i mjesto održavanja takvih sudova).

 

Razno

Ovaj će se Sporazum uređivati zakonima Republike Hrvatske, bez pozivanja na pravila koja reguliraju izbor zakona. Ne možete dodijeliti ovaj Sporazum, zakonom ili na neki drugi način, bez našeg prethodnog pismenog pristanka. Podložno tom ograničenju, ovaj će Sporazum biti obvezujući, izvršit će se u korist i izvršit će se protiv stranaka i njihovih sljednika i ustupitelja. Naš neuspjeh u provođenju vašeg strogog izvršavanja bilo koje odredbe ovog Sporazuma neće predstavljati odricanje od našeg prava na naknadno provođenje takve odredbe ili bilo koje druge odredbe ovog Sporazuma.

Neuspjeh Etoje Oglasnika u ostvarivanju ili provođenju bilo kojeg prava ili odredbe ovih Uvjeta korištenja neće predstavljati odricanje od tog prava ili odredbe. Uvjeti korištenja čine cjelokupni sporazum između vas i Etoje Oglasnika i uređuju vaše korištenje usluge, zamjenjujući sve prethodne dogovore između vas i Etoje Oglasnika (uključujući, bez ograničenja, bilo koje prethodne verzije Uvjeta korištenja partner programa).

Vrh