Za bolje iskustvo promijenite svoj preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.
Nekretnine Nekretnine za odmor

5 kućica sa parcelom uz samu plažu sa pogledom na more

41.610,00 € (Fiksno + PDV)


Etoje Oglasnik - Oglašavajte poput profesionalca
Opis
Cijena : 41.610,00 € (Fiksno + PDV)
Vrsta : Prodajem
Datum : 29. listopada 2021.
Stanje : Novo
Garancija : Da
Ponuđač : Tvrtka/Pravna osoba
Lokacija : Šetalište Kneza Domagoja 54, 20250, Orebić

Kamp Trstenica – 5 novih kućica sa parcelama uz samu plažu

 

U ponudi izdvajamo 5 mobilnih kućica po sistemu ključ u ruke na slobodnim parcelama u kampu Trstenica.Lokacija Kampa Trstenica prava je prilika za svakoga tko želi uživati u pogledu s terase na more. Na samo nekoliko metara od Kampa Trstenica je predivna plaža Trstenica koja je proglašena jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj, a nalazi se u južnoj Dalmaciji, na poluotoku Pelješcu, u malom mjestu, Orebiću.

 

Kućice su opremljene i namještene. Površina kućice je 34m2, natkrivena terasa 3×8 m te prijevoz* do lokacije i montaža kućice te terase.Kućica ima dvije spavaće sobe sa ormarima, opremljenu kupaonicu i kuhinju te dnevni boravak. Kreveti u sobama mogu biti bračni ili se u svaku sobu mogu postaviti dva pojedinačna kreveta.

 

Privlačna lokacija za dugotrajni boravak uz more, omogućuje da kupnja kućice bude dobra investicija kroz mogućnost iznajmljivanja. Na lokaciji sezona traje duže, a blaga klima izvan sezone omogućuje dužu popunjenost i boravak gostiju tijekom cijele godine.Kako izgledaju same kućice pogledajte u kratkom videu koji smo pripremili pri postavljanju kućica ovog ljeta u kampu Calimero u Dragama.


Cijena kućice je 38.333,00 € plus PDV

Godišnji paušal 5.000,00 €

Rok zakupa parcele: 5 ili 10 godina.


Za više informacija, javite nam se na tel: 095 724 2285, email info@charta-nekretnine.hr ili pogledajte na našoj stranici https://charta-nekretnine.hr/Podijeli ovaj oglas:

 

NAPOMENA ZA KUPCA : Prilikom kontaktiranja, napomenite autoru ovog oglasa da ga kontaktirate zbog njegovog oglasa na Etoje.hr . Tako će odmah znati za što ga kontaktirate.


Etoje Oglasnik - Objavite oglas
Lokacija
Objavite svoju ocjenu

Povezani oglasi
Vrh