Za bolje iskustvo promijenite svoj preglednik u CHROME, FIREFOX, OPERA ili Internet Explorer.

Sponzorirane email reklamne poruke

Email marketing možda nije toliko uzbudljiv kao društveni mediji ili sadržajni marketing ali je jedan od najučinkovitijih načina za dosezanje željenog kupca. Zapravo, digitalni trgovci drže da je email najučinkovitiji kanal digitalnog marketinga kada je riječ o zadržavanju kupaca. Email je također učinkovit u postizanju svijesti o brendu (robnoj marki), stjecanju kupaca i konverziji (pretvaranju posjetitelja u kupca).

Postavljanjem reklamne poruke u naš email Etoje Newsletter (bilten) ciljat ćete na grupu naših korisnika koji su se posebno odlučili za primanje informacija o novim, dostupnim proizvodima i uslugama u Hrvatskoj. Mi ćemo vam rado pomoći da reklamirate svoje poslovanje u našem Etoje Newsletteru.

 

Sponzorirane email reklamne poruke

Imajte na umu da vi ne pokušavate prodati proizvode ili zaraditi novac kroz sponzorirane email reklamne poruke. Prvenstveno, vi pokušavate “prodati klik” koji vodi na vašu web stranicu. To radite tako što pokazujete suosjećanje s vašim čitateljima, govoreći o njihovim problemima i pružanjem rješenja za ove probleme.

Što nikada ne smijete raditi

NIKADA nemojte koristiti sponzoriranu email reklmnu poruku kako biste ih poslali direktno na stranicu s naručivanjem, očekujući da će nešto kupiti. Imajte na umu da njih 99,99%, prilikom prve posjete, od vas neće kupiti ništa. Tek kad vas upoznaju, lajkaju i vjeruju vam, oni će razmisliti da li će uopće nešto kupiti od vas. Svrha sponzorirane reklamne poruke SAMO je generiranje potencijalnih klijenata. Vi želite pretplatnike koje možete pratiti u budućnosti.

Kratke poveznice

Koristite URL skraćivač (url shortener) poput https://bitly.com/ kako biste svoju poveznicu (link) učinili što atraktivnijom. Ljepota je u tome što ćete moći pratiti klikove i statistiku sa svog bitly računa. Ako je vaša poveznica izuzetno dugačka (ili ako je očito da je to affiliate poveznica), možda će primatelji dvaput razmisliti prije nego kliknu na nju.

Squeeze stranice

UVIJEK ih šaljite na samostalnu squeeze stranicu dizajniranu za “hvatanje” njihovog imena i email adrese. To je stranica bez trake izbornika, bez bla-bla sadržaja, bez reklama. Na samostalnoj squeeze stranici (stranica za stiskanje, žmikanje, kao da cijedite limun), vi im MORATE ponuditi nešto izuzetno vrijedno kako biste ih motivirali da vam daju svoju email adresu. Činjenica je da je danas puno teže generirati potencijalne kupce putem Interneta nego prije deset godina. Ljudi su puno skeptičniji i ne vole samo tako davati svoje kontakt podatke.

 

Što možete pružiti ciljanom tržištu

Shvatite što točno možete pružiti svom ciljnom tržištu i što će ih ODUŠEVITI. Obično će to biti neki oblik besplatnih informacija koje će im biti korisne. Nemojte nuditi samo ono što svi drugi nude (eknjige bez stvarno korisnog sadržaja) da biste generirali potencijalne kupce. Istaknite se iz konkurencije i ponašajte se prema pretplatnicima s poštovanjem. Ne zaboravite da je cijela poanta privlačenja pretplatnika slijediti ih s informacijama i izgraditi snažnu vezu.

 

Ideja je jednostavna

Zapamtite, naši su se čitatelji prijavili na naš Newsletter jer uživaju u sadržaju a ne zato što žele biti bombardirani email porukama o prodaji. Mi ćemo uključiti vašu reklamnu poruku samo ako nije nametljiva. Mi se vodimo činjenicom: nemati reklamne poruke je bolje nego imati loše reklamne poruke. Naša ideja je jednostavna. Želimo vas poduprijeti u širenju vašeg poslovanja. Možete nas sponzorirati jednom mjesečno tako što ćete u Newsletter uvrstiti svoju reklamnu poruku.

 

Naša ponuda

  • Slanje: Sponzorirani Etoje Newsletter šalje se 15. u mjesecu
  • U jednom Sponzoriranom Newsletteru mogu biti najviše 4 sponzorirane reklamne poruke.
  • Sadržaj: Reklamna poruka treba biti tekstualna (pazite na pravopis!), maksimalno 100 riječi
  • Poveznica: Reklamna poruka treba sadržavati 1 poveznicu (link) na wašu web stranicu.
  • Cijena: 5.964,50 kn (790 €)

 

Naručivanje

Nakon što imate pripremljeni tekst, spremni ste za naručivanje

Vrh